Roodfruitcoulis
Til je desserts naar een hoger niveau met deze roodfruitcoulis: ideaal om over cheesecakes, ijs en pannenkoeken te gieten. Bevestig de meeneemdeksel op de beker om je gerecht mee te nemen naar een zomerse picknick. Mix met bruisend water als verfrissing voor onderweg.
Roodfruitcoulis
Til je desserts naar een hoger niveau met deze roodfruitcoulis: ideaal om over cheesecakes, ijs en pannenkoeken te gieten. Bevestig de meeneemdeksel op de beker om je gerecht mee te nemen naar een zomerse picknick. Mix met bruisend water als verfrissing voor onderweg.
Hulpmiddelen
Ingrediënten
250 g aardbeien, zonder kroontje
100 g bosbessen
125 g frambozen
1 theelepels sinaasappelbloesemwater
30 g honing
Stap voor stap
Was de bessen grondig en voeg ze allemaal toe aan de beker van de draadloze persoonlijke blender, samen met het sinaasappelbloesemwater en de honing.
Mix op de laagste snelheid tot de coulis er glad uitziet. Zeef het door een fijnmazige zeef om de zaadjes te verwijderen.
Draai de reisdeksel op de beker en laat minstens een uur in de koelkast koelen.
Voor het maken van limonade: voeg 3 eetlepels van de coulis toe aan een glas gevuld met ijs en bruisend water.