ROESTVRIJSTALEN MENGKOM 4,8 L - GEHAMERD
2 jaar garantie
Gehamerd roestvrijstalen mengkom voor middelgrote mixers met kantelbare kop.
incl. BTW
Gratis standaardlevering voor bestellingen vanaf € 50
14 dagen gratis retourneren
100% veilige betaling
Roestvrijstalen kom met gehamerde afwerking
De gehamerde afwerking van deze slijtvaste kom geeft je mixer een originele draai. Deze getextureerde mengkom is gemaakt van licht, maar duurzaam roestvrij staal. Je kunt er gemakkelijk ingrediënten in overbrengen en mengen.
Gemaakt voor de 4,3, 4,7 en 4,8 L Mixer met kantelbare kop
4,8 L inhoud
Roestvrij staal
Ergonomische handgreep
Vaatwasserbestendig
Vintage uitstraling, duurzaam en betrouwbaar
Wil je eens iets anders? Met de verfijnde gehamerde afwerking is deze KitchenAid Roestvrijstalen kom (5KSM5SSBHM) stijlvol en robuust. De kom is gemaakt van lichtgewicht roestvrij staal en is groot genoeg voor 1 kilo bloem en 12 eieren. De ergonomische handgreep ligt bovendien prettig in de hand. Je bent er helemaal klaar voor.
Vaatwasserbestendig dus super gemakkelijk te reinigen
Je hoeft niet meer met de hand af te wassen. De KitchenAid gehamerde kom is vaatwasserbestendig, zodat het schoonmaken van zelfs de meest hardnekkige ingrediënten een fluitje van een cent is. Als je klaar bent en iets heerlijks hebt bereid, doe je hem gewoon in je vaatwasser en hij wordt elke keer weer brandschoon.
Sterk, stevig en klaar voor een uitdaging!
Deze kom is gemaakt van licht maar duurzaam roestvrij staal en kan alles aan wat je maar verzint. Je kunt dus met een gerust hart kloppen, opkloppen, pureren of stampen. De kom is niet-poreus dus absorbeert geen geuren, smaken of bacteriën uit voedsel. Je kunt hem vol gemoedsrust gebruiken.
Speciaal accessoire voor je mixer
Geef je mixer wat karakter en structuur met deze mengkom met gehamerde afwerking. Deze KitchenAid Roestvrijstalen kom met 4,8 L inhoud is ontworpen voor gebruik met je 4,3, 4,7 en 4,8 L Mixer met kantelbare kop. Je kunt er bijvoorbeeld maar liefst 1 kilo bloem en 12 eieren in doen en kleine tot grote mengsels maken voor je recepten. Wat ga je eerst maken?