BROODBAKSET
incl. BTW
Gratis standaardlevering voor bestellingen vanaf € 50
14 dagen gratis retourneren
100% veilige betaling
Deze set bevat
Dit is een zorgvuldige selectie van meest bijpassende producten... voor een speciale prijs! Dit wordt meegeleverd met je KitchenAid set.
Beter bakken, gewoon zo.
Bakken is een wetenschap. Nauwkeurigheid en bereidingsmethode zijn allebei enorm belangrijk en kunnen je bakwerken maken of kraken. De KitchenAid Weegschaal en zeef weegt digitaal je droge ingrediënten en zeeft ze om klontjes te verwijderen en lucht toe te voegen. Voor jou dus minder werk, meer precisie en betere resultaten.
De must-have voor drukke bakkers
De KitchenAid Zeef en weegschaal is een essentieel accessoire voor drukke bakkers. Je kunt er gewogen en gezeefde ingrediënten geleidelijk mee in de mengkom toevoegen, zonder je handen te gebruiken en zonder troep. Bevestig hem aan de accessoirenaaf van een KitchenAid Mixer, doe je ingrediënten in de trechter en kijk 'm gaan.
Of je nu heerlijke zoetigheden of een knapperig brood wilt maken, met dit accessoire weet je zeker dat het resultaat precies is zoals jij het wil hebben.
Nauwkeurigheid is van essentieel belang bij het bakken
Nauwkeurig afmeten is enorm belangrijk voor een geslaagd bakresultaat. Professionele bakkers hebben consistente resultaten nodig, dus volgen hun recept altijd tot op de letter, aangezien het kleinste weegfoutje een groot effect op het resultaat kan hebben.
De gebruiksvriendelijke digitale weegschaal meet de ingrediënten op gewicht af voor extra precisie vergeleken met afmeten op volume. Op deze manier worden je gebakken lekkernijen precies zoals ze moeten zijn. De digitale weegschaal kan worden gebruikt als onderdeel van het accessoire maar kan ook op zichzelf worden gebruikt. Zet hem met de meegeleverde weegplaat op je aanrecht en weeg ook ingrediënten tijdens andere keukentaken.
Handsfree luchtige resultaten
Laten we eerlijk zijn: we denken er allemaal wel eens aan om het zeven in een recept over te slaan. Maar het zeven van je droge ingrediënten, zoals bloem, baksoda of bakpoeder, betekent dat je grondiger kan mengen en je bakresultaten luchtiger zijn. Met zeven krijg je niet alleen een luchtiger mengsel, je vermijdt er ook klontjes mee.
De automatische zeef wordt aangedreven door jouw mixer. Hij doet het zeefwerk voor je, zodat jij tijd over hebt om door te gaan met je andere keukenklusjes. Heerlijk lichte gebakken lekkernijen met minimale inspanning. En als je ingrediënten afweegt en toevoegt die niet gezeefd hoeven te worden, zoals stukjes chocolade, kan je de zeef heel eenvoudig losmaken.
3-in-1-hulpje voor minder voorbereiding en troep
Onze combinatie van weegschaal, zeef en trechter neemt in één stap meerdere voorbereidingswerkzaamheden voor zijn rekening. Je hebt dus minder gadgets nodig en je hebt minder troep op je aanrecht en minder vuile afwas. Weeg, zeef en voeg de ingrediënten via een trechter zonder morsen toe aan je mengkom, of draai hem naar buiten om de ingrediënten in een losse bak over te hevelen zonder te morsen.
Het reservoir kan meerdere ingrediënten tegelijkertijd bevatten. Voeg je droge ingrediënten toe tot je het gewenste gewicht voor je recept hebt bereikt, zet de mixer aan, open de vultrechter en kijk hoe hij alles zeeft.
Ook het schoonmaken is eenvoudig
Met de zeef en weegschaal gebruik je niet alleen minder schalen en borden, maar het accessoire zelf is ook in een oogwenk weer schoon. Alle onderdelen (behalve de behuizing van de weegschaal en zeef) kunnen veilig in het bovenste rek van je vaatwasser. Veeg de behuizing vervolgens gewoon schoon met een warme, vochtige doek en droog grondig af met een zachte doek voordat je hem weer opbergt
Ik heb deze voor Kerstmis gekregen omdat ik vaak cake bak. Ik vind hem echt fantastisch omdat ik het niet meer hoef af te wegen op mijn grote weegschaal. Ik zou hem iedereen aanraden.
Brooddeeg maken en brood bakken in één
Als je al koudwatervrees krijgt van de gedachte aan helemaal zelf brood maken, dan is dit hulpmiddel echt iets voor jou. Onze keramische broodmengkom met deksel is jouw broodbakgeheim. Pas de kom gewoon op je KitchenAid 4,3 L of 4,8 L mixer met kantelbare kop en je kunt deeg mengen, kneden, laten rijzen en bakken – allemaal met deze kom.
Bak thuis ambachtelijk brood
Zou je ook wel in je eigen keuken brood willen bakken dat elke keer goed lukt? Dan is deze broodmengkom met bakdeksel van KitchenAid de ideale oplossing. Hij is ontworpen voor gebruiksgemak en komt goed van pas bij elke stap in het bakproces.
Plaats de broodmengkom in je mixer om deeg te mengen en te kneden, laat het in de kom met het deksel erop rijzen en plaats de kom daarna direct in de oven. Tijdens het bakken houdt het deksel de stoom ingesloten – net als bij een traditionele stoomoven. De keramische kom houdt de hitte vast en geeft deze tijdens het bakproces gelijkmatig af aan het brood. Hierdoor krijgt elk brood een goudbruine, knapperige korst en wordt het mooi door en door gaar. Hemels.
Eenvoudig schoon te maken ontwerp
Wanneer je klaar bent met het bakken van je brood, is je kom heel makkelijk te reinigen! Zowel de keramische broodkom als het deksel kun je in het bovenste of onderste rek van je vaatwasser zetten, of je wast ze met de hand af in een warm sopje. Als je de kom met de hand afwast, let er dan op dat je hem grondig afspoelt en afdroogt. Dan is hij weer helemaal klaar voor de volgende keer dat je trek krijgt in een prachtig brood.
Prachtig, sterk en gemaakt om lang mee te gaan
De met titanium versterkte keramische kom ziet er niet alleen goed uit, maar is ook bestand tegen afschilferen, barsten en krassen, en wordt geleverd met een beperkte garantie tegen afschilferen van 5 jaar.
Je kunt de kom probleemloos in de vriezer, magnetron, vaatwasmachine en oven zetten (tot 260 °C). Je kunt er dus brood mee maken, maar je kunt hem ook gebruiken om boter en chocolade te smelten of ingrediënten te laten opstijven of afkoelen – en dat alles met één kom.
Past op onze KitchenAid Mixer met kantelbare kop
De broodkom past net als elke andere mengkom op je mixer van 4,3 L of 4,8 L. Met zijn capaciteit van 4,7 L kun je tot 525 g bloem verwerken om een middelgroot of groot brood te bakken van circa 450 - 680 g.
En zodra je hebt ervaren hoe leuk het is om zelf brood te bakken, wordt het al snel verslavend. Nou en of. Je kunt experimenteren met allerlei soorten verschillende recepten en ingrediënten. Van een klassiek witbrood of volkoren boerenbrood, tot focaccia, roggebrood of een brioche. Er is een broodrecept voor elke gelegenheid en als bijgerecht voor elke maaltijd.
"Echt een briljant idee, ik bereik er elke keer weer hetzelfde geweldige resultaat mee – heerlijk brood. Gemakkelijk schoon te maken"