Banaan havermoutpannenkoeken
Deze pannenkoeken zonder bloem zijn zeer smakelijk en snel gemaakt in een blender.
Banaan havermoutpannenkoeken
Deze pannenkoeken zonder bloem zijn zeer smakelijk en snel gemaakt in een blender.
Hulpmiddelen
Ingrediënten
200 g havermout
250 ml amandelmelk
2 eieren
2 bananen
1 theelepel bakpoeder
eetlepel 1 ahornsiroop
1/2 theelepel ahornsiroop
1 eetelepel vanille-extract
1/4 theelepel zout
Stap voor stap
Doe de havermout in de blender en mix op snelheid 10 totdat de havermout volledig vermalen is.
Voeg amandelmelk, eieren, banaan, bakpoeder, ahornsiroop, kaneel, vanille-extract en zout toe en meng op snelheid 4 tot een glad beslag.
Verhit de boter in een koekenpan op hoog vuur.
Giet het beslag in de pan. Je kunt in een grote koekenpan meerdere pannenkoeken tegelijk maken.
Bak 2-3 minuten aan beide kanten tot ze goudbruin zijn.