Skip the navigation

Bloemkoolveloute

KitchenAid chef-kok

Import-Recipe - Cream Of Cauliflower Soup

Bloemkoolveloute

KitchenAid chef-kok

Hulpmiddelen

Blender
Voorbereiden
10min
Totaal
10min
Serveren
4
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk

Ingrediënten

540 ml groentebouillon

550 g gestoomde bloemkool (1 grote)

55 g gepelde en geschaafde amandelen

3/4 theelepel theelepel natuurzout of meer naar smaak

1/2 theelepel geel curry-poeder of meer naar smaak

1/4 theelepel uienpoeder

1/4 theelepel knoflookpoeder

Stap voor stap

  1. Doe alle ingrediënten in de mengbeker van de KitchenAid® Power Plus®-blender. Sluit het deksel en stel het Adapti-Blend™ Soup-programma in.

  2. Pureer totdat het toestel zichzelf uitschakelt.

  3. U kunt ook ongeveer 5 minuten pureren en de snelheid geleidelijk aan opvoeren van 1 tot 10.

  4. De soep komt heet uit de blender.

  5. Breng op smaak met zout en garneer met fijngehakte peterselie of bieslook. Serveer met geroosterd brood of een lepel gekookte granen.

  6. 1 grote bloemkool levert ongeveer 525 g rauwe bloemkool op die gestoomd 550 g weegt.