Skip the navigation

Boerenkool pesto

KitchenAid chef-kok

Dit eenvoudige recept voor pesto is een variant van de klassieke versie met basilicum voor een snelle saus van een superfood.

Import-Recipe - Kale Pesto

Boerenkool pesto

KitchenAid chef-kok

Dit eenvoudige recept voor pesto is een variant van de klassieke versie met basilicum voor een snelle saus van een superfood.

Hulpmiddelen

FoodProcessor
Voorbereiden
10min
Totaal
10min
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk

Ingrediënten

50 g boerenkool

15 basilicumblaadjes

35 g parmezaanse kaas

5 g zout

1 eetlepel citroensap

35 g pompoenpitten

2 kleine knoflookteentjes

100 ml olijfolie

Stap voor stap

  1. Doe de boerenkool, pompoenpitten, Parmezaanse kaas, zout, knoflookteentjes en het citroensap in de KitchenAid draadloze hakmolen.

  2. Sluit het deksel en zet de snelheid op 2. Duw op de pulse/aan-knop om te mixen tot de boerenkool grofgehakt is.

  3. Voeg tijdens het mixen langzaam olijfolie toe via de kleine vultrechter. Blijf mixen tot het mengsel de juiste consistentie heeft. Voeg indien nodig meer olijfolie toe.

JAN25 - D2C PDP banner - Winter Sale

Wintersale