Cranberrysaus met gebakken camembert
Dit smeuïge kaasgerecht is ideaal als appetizer of voorgerecht.
Cranberrysaus met gebakken camembert
Dit smeuïge kaasgerecht is ideaal als appetizer of voorgerecht.
Hulpmiddelen
Ingrediënten
2 sinaasappels
50 g basterdsuiker
100 g verse cranberries
1 camembert
3 takjes rozemarijn
Stap voor stap
Snijd de sinaasappels in tweeën en pers het sap in een kleine steelpan. Voeg de suiker toe en laat dit mengsel op middelhoog vuur zachtjes koken.
Voeg de cranberries toe en breng aan de kook. Zet het vuur lager en laat even sudderen totdat de cranberries zijn opengesprongen.
Voeg de cranberries toe aan de kan van de blender. Mix op snelheid 6 gedurende 2 minuten.
Pak de camembert uit en plaats deze terug in de doos.
Maak wat sneetjes in de bovenkant en doe er takjes rozemarijn in.
Bak de camembert gedurende 15 minuten op 200 °C in een voorverwarmde oven.
Serveer de cranberrysaus over de gebakken camembert.