Skip the navigation

Dressing voor caesarsalade

KitchenAid chef-kok

Een eenvoudig recept voor bij een van de populairste salades.

Import-Recipe - Caesar salad dressing

Dressing voor caesarsalade

KitchenAid chef-kok

Een eenvoudig recept voor bij een van de populairste salades.

Hulpmiddelen

FoodProcessor
Voorbereiden
5min
Totaal
5min
Serveren
2
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk

Ingrediënten

2 eetlepels ansjovispasta

2 teentjes knoflook, fijngehakt

2 eidooiers

2 eetlepels citroensap

1 theelepel dijonmosterd

2 eetlepels plantaardige olie

120 ml olijfolie

Stap voor stap

  1. Doe de eidooiers, de ansjovispasta, de gehakte knoflook, de mosterd en het citroensap in de foodprocessor met het multifunctionele mes.

  2. Meng op snelheid 2 tot het mengsel dikker en lichter van kleur wordt. Voeg langzaam de olie toe terwijl de foodprocessor draait.

  3. Meng tot alles goed is gemengd. Bewaar in de koelkast.