Eenvoudige hotpot
Deze hotpot pas je eenvoudig aan jouw smaak aan en is een perfect gerecht om te serveren als er vrienden langs komen!
Eenvoudige hotpot
Deze hotpot pas je eenvoudig aan jouw smaak aan en is een perfect gerecht om te serveren als er vrienden langs komen!
Hulpmiddelen
Ingrediënten
1/2 ui
1/2 eetlepel olijfolie
1/2 gember, gehakt
1 eetlepel oestersaus
1/2 eetlepel sesamolie
1/2 eetlepel bruine suiker
3/4 l runderbouillon
200 g ramennoedels
3 paddenstoelen
1 wortels
1/2 rode papria
4 roosjes broccoli
6 peultjes of sugarsnaps
1 eetlepel verse koriander
100 g rundvlees, dun gesneden
Stap voor stap
Bevestig de snijder/rasp voor verse ingrediënten met het mes voor grof raspen op de mixer/keukenrobot. Rasp de ui op snelheid 4.
Verhit de olijfolie in de pan en voeg de ui toe. Fruit de uit tot die glazig is.
Voeg de gehakte gember, oestersaus, sesamolie en bruine suiker toe. Kook een minuut en voeg de runderbouillon toe.
Voeg de noedels toe wanneer de bouillon kookt. Verwijder de noedels wanneer ze gaar zijn.
Haal de bouillon van het fornuis en plaats deze op een verwarmingselement op de tafel.
Bevestig de snijder/rasp voor verse ingrediënten met het krulmes op de mixer/keukenrobot.
Snijd de champignons en wortels op snelheid 4.
Doe alle groenten in aparte kommen en zet ze op de tafel. Zet het rundvlees op tafel.
Laat gasten zelf opscheppen en kook het rundvlees en de groenten in de sudderende bouillon.