Skip the navigation

Eigengemaakt tapenade

KitchenAid chef-kok

Serveer deze zoute olijvenspread op een krokante crostini.

tapenade_thumbnail.jpg

Eigengemaakt tapenade

KitchenAid chef-kok

Serveer deze zoute olijvenspread op een krokante crostini.

Hulpmiddelen

FoodProcessor
Voorbereiden
5min
Totaal
5min
Serveren
6
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk

Ingrediënten

120 g zwarte olijven, zonder pit

90 g groene olijven, zonder pit

50 g geroosterde rode paprika

1/4 citroen

1 teentje knoflook

5 g peterselie

60 ml olijfolie

1 stokbrood

1 eetlepel olijfolie

Stap voor stap

  1. Doe de 2 soorten olijven en de geroosterde paprika in de draadloze hakmolen. Pers de citroen erboven uit en voeg de peterselie, knoflook en 60 ml olijfolie toe. Zet de hakmolen op snelheid 2 en pulseer 20 keer totdat je de gewenste consistentie hebt.

  2. Snijd het stokbrood in dunne sneetjes en bestrijk ze met de rest van de olijfolie. Stel de broodrooster in op de gewenste mate van bruining. Doe de sneetjes brood in de sleuven van de broodrooster om ze te roosteren.

JAN25 - D2C PDP banner - Winter Sale

Wintersale