Skip the navigation

Frambozenvinaigrette

KitchenAid chef-kok

Deze frambozenvinaigrette heeft een fruitige smaak en is heerlijk over een zomerse salade.

Import-Recipe - Raspberry vinaigrette

Frambozenvinaigrette

KitchenAid chef-kok

Deze frambozenvinaigrette heeft een fruitige smaak en is heerlijk over een zomerse salade.

Hulpmiddelen

Blender
Voorbereiden
5min
Totaal
5min
Serveren
6
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk

Ingrediënten

180 g frambozen

100 ml olijfolie

75 ml appelazijn

2 eetlepels honing

1,5 theelepel dijonmosterd

1/4 theelepel zout

1/8 theelepel peper

1 sjalotje

Stap voor stap

  1. Doe de frambozen, olijfolie, appelazijn, honing, dijonmosterd, zout en peper in de beker van de K150 blender.

  2. Pel het sjalotje en hak deze fijn. Doe het vruchtvlees in de blender.

  3. Meng op snelheid 3 tot een glad geheel. Je kunt de vinaigrette direct gebruiken of maximaal een week in een luchtdichte beker in de koelkast bewaren.