Skip the navigation

Gyoza met groenten

KitchenAid chef-kok

Gestoomde hartige smaakbommetjes die de perfecte snack of het perfecte voorgerecht zijn op elk feestje.

Import-Recipe - VEGETABLE GYOZA

Gyoza met groenten

KitchenAid chef-kok

Gestoomde hartige smaakbommetjes die de perfecte snack of het perfecte voorgerecht zijn op elk feestje.

Hulpmiddelen

FoodProcessor
Voorbereiden
15min
Koken
8min
Totaal
23min
Serveren
4
Moeilijkheidsgraad
Gevorderd

Ingrediënten

1 sjalot

250 g paddenstoelenmix

30 ml sesamolie

30 ml sojasaus

2 lente-uien

16 wontonvellen

100 g sesamzaadjes

neutrale olie

water

Stap voor stap

  1. Dit recept is voor 16 dumplings.

  2. Schil en snipper de sjalot grof. Voeg het toe aan de kom van de draadloze hakmolen.

  3. Scheur de paddenstoelen doormidden en voeg ze toe aan de kom van de draadloze hakmolen.

  4. Schuif de snelheidsregelaar naar stand 2 en druk op de pulse/aan-knop om de groenten grof te hakken.

  5. Verhit de sesamolie en bak de paddenstoelen gedurende 8 minuten.

  6. Roer de sojasaus en de gehakte lente-ui erdoor. Kook tot bijna al het water verdampt is. Laat het afkoelen.

  7. Maak de rand van het wontonvel vochtig en doe een eetlepel van de paddenstoelvulling in het midden van het deeg. Druk of vouw de dumpling dicht.

  8. Dompel de onderkant van de dumpling in water en vervolgens in de sesamzaadjes.

  9. Verhit wat olie in een koekenpan en bak de dumplings tot de sesamzaadjes goudbruin zijn. Voeg het water toe (let op voor spatten) en doe het deksel op de koekenpan. Laat het gedurende 8 minuten stomen.