Skip the navigation

Havermoutpap met bosbessensaus

KitchenAid chef-kok

Na een nachtje in de koelkast is deze havermoutpap een gezond en voedzaam ontbijt.

Import-Recipe - Overnight porridge with blueberry sauce

Havermoutpap met bosbessensaus

KitchenAid chef-kok

Na een nachtje in de koelkast is deze havermoutpap een gezond en voedzaam ontbijt.

Hulpmiddelen

Blender
Voorbereiden
10min
Totaal
10min
Serveren
2
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk

Ingrediënten

90 g havermout

2 eetlepels pindakaas

2 eetlepels ahornsiroop

360 ml melk

150 g bosbessen

1 theelepel citroensap

1 eetlepel suiker

Stap voor stap

  1. Doe de havermout, pindakaas, ahornsiroop en melk in de kan.


  2. Bewaar de kan ten minste 6 uur in de koelkast, maar bij voorkeur een hele nacht.


  3. Meng de bosbessen, het citroensap en de suiker in een steelpan. Laat zachtjes koken tot de bosbessen zacht zijn en uit elkaar vallen.


  4. Giet de bosbessen in de kan van de blender en meng op snelheid 7. Giet de saus door een fijne zeef.


  5. Schenk voor het serveren de bosbessensaus over de havermoutpap.


JAN25 - D2C PDP banner - Winter Sale

Wintersale