IJskoude Paloma mocktail
Een verrukkelijke verfrissende mocktail waarvoor je slechts enkele ingrediënten nodig hebt.
IJskoude Paloma mocktail
Een verrukkelijke verfrissende mocktail waarvoor je slechts enkele ingrediënten nodig hebt.
Hulpmiddelen
Ingrediënten
5 grapefruit
1 limoen
1 eetlepels suiker
60 ml ahornsiroop
50 g limoensuiker
Stap voor stap
Snijd de grapefruits doormidden. Plaats het citruspersaccessoire op de K400 blender. Zet op snelheid 1 en pers het sap uit de grapefruits. Meet 380 ml van het verse sap af en giet het in een ijsblokjeshouder. Plaats het geheel 4-6 uur in de vriezer totdat het sap bevroren is. Bewaar het resterende grapefruitsap.
Snijd de limoenen doormidden en pers het sap eruit op snelheid 1 met het citruspersaccessoire. Giet het verse limoensap in de kan van de K400 blender.
Voeg 60 ml van het grapefruitsap toe.
Voeg suiker, ahornsiroop en bevroren grapefruitsap toe.
Kies de stand voor ijsdrankjes en druk op de knop. Laat het programma draaien. Herhaal indien nodig het programma op de stand voor ijsdrankjes tot alle ingrediënten goed zijn gemengd.
Doe de limoensuiker in een ondiepe kom. Maak de rand van de glazen vochtig met een limoenpartje. Dip de glazen in de limoensuiker.
Verdeel de bevroren mocktail over de glazen en serveer meteen.
Voor de limoensuiker: meng 50 grove suiker met de rasp van 1 limoenschil en leg het op een bakplaat met bakpapier. Laat 1 uur drogen en bewaar het vervolgens in een luchtdicht bakje in de koelkast.