Skip the navigation

Lentesalade

KitchenAid chef-kok

Dit recept is een mix van verse seizoensproducten met knapperige noten en romige burrata.

Spring Salad Recipes.JPG

Lentesalade

KitchenAid chef-kok

Dit recept is een mix van verse seizoensproducten met knapperige noten en romige burrata.

Hulpmiddelen

StandMixer
VegetableSlicerAndShredder
Voorbereiden
20min
Totaal
20min
Serveren
6
Moeilijkheidsgraad
Gevorderd

Ingrediënten

16 minikomkommer

2 courgettes

90 g pistachenoten

6 heads babysla

200 g suikererwten, geblancheerd

100 g edamame

6 burrata

1/2 citroen

2 eetlepels olijfolie

Stap voor stap

  1. Bevestig de snijder/rasp voor verse ingrediënten met het snijmes op de mixer/keukenrobot. Snijd de minikomkommers en courgettes op snelheid 4.

  2. Bevestig de snijder/rasp voor verse ingrediënten met het mes voor grof raspen en maal de pistachenoten op snelheid 4.

  3. Snijd de babysla in de lengte en leg alle groenten op een saladeschotel. Voeg de burrata toe. Maak de salade af met vers citroenrasp, de gemalen pistachenoten en besprenkel met een beetje olijfolie.

  4. Serveertip: Serveer met brood en een dressing naar keuze.