Luchtige roereieren
De beste manier om geweldige, luchtige eieren te maken die boordevol smaak zitten!.
Luchtige roereieren
De beste manier om geweldige, luchtige eieren te maken die boordevol smaak zitten!.
Hulpmiddelen
Ingrediënten
6 eieren
200 ml volle melk
1 theelepel zout
1/2 theelepel peper
4 eetlepels bieslook, fijngehakt
40 g boter
Stap voor stap
Breek de eieren in de kom van de mixer/keukenrobot met draadgarde bevestigd. Voeg melk, zout en peper toe. Mix op snelheid 4 gedurende 2 minuten totdat de eieren een beetje schuimen.
Voeg de fijngesneden bieslook toe en mix op halve snelheid gedurende 30 seconden.
Verhit de boter in een pan op middelhoog vuur. Als de boter begint te bubbelen, voeg je de eieren toe en verlaag je het vuur tot laag. Blijf 15 minuten roeren en houd het vuur laag. Serveer direct.