Skip the navigation

Luchtige roereieren

KitchenAid chef-kok

De beste manier om geweldige, luchtige eieren te maken die boordevol smaak zitten!.

fluffyscrambledeggs_thumbnail.jpg

Luchtige roereieren

KitchenAid chef-kok

De beste manier om geweldige, luchtige eieren te maken die boordevol smaak zitten!.

Hulpmiddelen

StandMixer
Voorbereiden
10min
Koken
15min
Totaal
25min
Serveren
6
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk

Ingrediënten

6 eieren

200 ml volle melk

1 theelepel zout

1/2 theelepel peper

4 eetlepels bieslook, fijngehakt

40 g boter

Stap voor stap

  1. Breek de eieren in de kom van de mixer/keukenrobot met draadgarde bevestigd. Voeg melk, zout en peper toe. Mix op snelheid 4 gedurende 2 minuten totdat de eieren een beetje schuimen.

  2. Voeg de fijngesneden bieslook toe en mix op halve snelheid gedurende 30 seconden.

  3. Verhit de boter in een pan op middelhoog vuur. Als de boter begint te bubbelen, voeg je de eieren toe en verlaag je het vuur tot laag. Blijf 15 minuten roeren en houd het vuur laag. Serveer direct.