Passievruchtmocktail
Een verfrissende passievruchtmocktail die barst van de tropische smaken, gebalanceerd met limoen, ananas en een bruisende afwerking – perfect voor elke gelegenheid.
Passievruchtmocktail
Een verfrissende passievruchtmocktail die barst van de tropische smaken, gebalanceerd met limoen, ananas en een bruisende afwerking – perfect voor elke gelegenheid.
Hulpmiddelen
Ingrediënten
3 limoenen
12 eetlepels passievruchtpulp
750 ml ananassap
90 ml agavesiroop
450 ml koolzuurhoudend water
Stap voor stap
Pers het sap uit de limoenen met de draadloze sapcentrifuge of de citruspers op je blender en doe het in een shaker of mengbeker. Voeg de passievruchtpulp, het ananassap en de siroop toe. Shake of roer goed om te mengen.
Vul een glas met ijs en giet het glas voor ongeveer 3/4 vol met het mengsel. Vul aan met koolzuurhoudend water. Garneer met munt en een gehalveerde passievrucht.
Geef de glazen een randje zout of pittige specerijenmix.