Skip the navigation

Pistachemelk

KitchenAid chef-kok

Deze eenvoudige pistachemelk heeft een rijke en verfijnde smaak.

Import-Recipe - Pistachio milk

Pistachemelk

KitchenAid chef-kok

Deze eenvoudige pistachemelk heeft een rijke en verfijnde smaak.

Hulpmiddelen

Blender
Voorbereiden
10min
Totaal
10min
Serveren
2
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk

Ingrediënten

60 g pistachenoten

1/2 l water (+ extra voor weken)

1 eetlepel ahornsiroop

1/8 theelepel zout

Stap voor stap

  1. Laat de pistachenoten ten minste 4 uur in water weken.


  2. Zeef en doe de noten en het water in de KitchenAid K400 blender.


  3. Mix op snelheid 5 tot het geheel een gladde vloeistof is. Voeg de ahornsiroop en het zout toe en mix goed door elkaar.


  4. Zeef de pistachemelk door een kaasdoek.