Skip the navigation

Risotto

KitchenAid chef-kok

Import-Recipe - Risotto

Risotto

KitchenAid chef-kok

Hulpmiddelen

CookProcessor
Voorbereiden
2min
Koken
30min
Totaal
32min
Serveren
4
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk

Ingrediënten

90 g ui, gepeld en in vieren gesneden

40 g olijfolie

150 g droge witte wijn

20 g Boter

80 g geraspte Parmezaanse kaas

300 g carnarolirijst

500 ml groentebouillon

Stap voor stap

  1. Plaats het MultiBlade-mes in de kom. Voeg de ui toe. Sluit het deksel. Druk 5 seconden op Pulse. Verwijder het deksel en schraap de inhoud omlaag. Vervang het MultiBlade-mes door de StirAssist-menger. Doe de olie in de kom. Sluit het deksel maar verwijder het maatbekertje. Selecteer STEW P9 en druk op Start. Stap 1 wordt op het display weergegeven. Druk op Start om te bevestigen.

  2. Na stap 1: voeg de rijst toe aan de kom. Sluit het deksel zonder maatbekertje en druk op Start om stap 2 te starten.

  3. Na stap 2: voeg de witte wijn toe. Sluit het deksel weer zonder maatbekertje en druk op Start om stap 3 te starten.

  4. Na stap 3: voeg de bouillon toe. Sluit het deksel zonder maatbekertje en druk op Start om stap 4 te starten.

  5. Na stap 4: druk op Annuleren om de warmhoudmodus te verlaten. Voeg de boter en Parmezaanse kaas toe. Sluit het deksel. Zet de snelheid op 1 en laat het apparaat een minuut draaien. Roer de inhoud van de kom met de hand als de kaas niet helemaal door de rijst is gemengd. Serveer direct.

  6. Je kunt bij stap 3 (na stap 2) ook nog groenten of jumbogarnalen toevoegen.