Veganistische slagroom
Deze kokosroom is een geweldig zuivelvrij alternatief voor slagroom en kan worden gebruikt als topping op fruit, ijs of een ijsdrank.
Veganistische slagroom
Deze kokosroom is een geweldig zuivelvrij alternatief voor slagroom en kan worden gebruikt als topping op fruit, ijs of een ijsdrank.
Hulpmiddelen
Ingrediënten
1 blik kokosmelk
2 eetlepels poedersuiker
1 theelepel vanillepoeder
Stap voor stap
Plaats een kan kokosmelk gedurende 24 uur in de koelkast voordat je begint. Plaats de kom van de mixer/keukenrobot en de draadgarde, 15 minuten voordat je begint met het opkloppen van de room, in de vriezer.
Open het gekoelde blik kokosmelk en lepel de stevig geworden room van de bovenkant af. Voeg de room aan de gekoelde kom van de mixer/keukenrobot toe. Klop op snelheid 8 tot er zachte pieken ontstaan.
Voeg de poedersuiker en vanillepoeder toe en klop nog een minuut op snelheid 8. Serveer direct.