Skip the navigation

    Volkoren quiche met brie en spinazie

    KitchenAid chef-kok

    Import-Recipe - Wholemeal quiche with brie and spinach

      Volkoren quiche met brie en spinazie

      KitchenAid chef-kok

      Hulpmiddelen

      CookProcessor
      Voorbereiden
      15min
      Koken
      40min
      Totaal
      55min
      Serveren
      4
      Moeilijkheidsgraad
      Makkelijk

      Ingrediënten

      250 g volkoren kruimeldeeggebakje

      200 g spinazie

      200 g crème fraîche

      1 ui, in schijven gesneden

      2 eieren

      150 g brie in blokjes gesneden

      zout en peper

      1 eetlepel olijfolie

      Stap voor stap

      1. Plaats de StirAssist-menger in de kom, voeg de ui en olie toe.

      2. Zet op de Stoven P1-functie en druk op Start om te beginnen koken.

      3. Voeg de spinaziebladeren toe wanneer het signaal weerklinkt, en laat 2 minuten zweten in de resterende warmte.

      4. Meng de crème fraîche met de eieren en kruid met zout en peper.

      5. Bedek een bakvorm met het kruimeldeeg.

      6. Bedek de bodem met de blokjes brie, de spinazie en giet er het mengsel met crème fraîche over.

      7. Bak gedurende 30 minuten in de oven op 180 °C.