Skip the navigation

Volkoren quiche met brie en spinazie

KitchenAid chef-kok

Import-Recipe - Wholemeal quiche with brie and spinach

Volkoren quiche met brie en spinazie

KitchenAid chef-kok

Hulpmiddelen

CookProcessor
Voorbereiden
15min
Koken
40min
Totaal
55min
Serveren
4
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk

Ingrediënten

250 g volkoren kruimeldeeggebakje

200 g spinazie

200 g crème fraîche

1 ui, in schijven gesneden

2 eieren

150 g brie in blokjes gesneden

zout en peper

1 eetlepel olijfolie

Stap voor stap

  1. Plaats de StirAssist-menger in de kom, voeg de ui en olie toe.

  2. Zet op de Stoven P1-functie en druk op Start om te beginnen koken.

  3. Voeg de spinaziebladeren toe wanneer het signaal weerklinkt, en laat 2 minuten zweten in de resterende warmte.

  4. Meng de crème fraîche met de eieren en kruid met zout en peper.

  5. Bedek een bakvorm met het kruimeldeeg.

  6. Bedek de bodem met de blokjes brie, de spinazie en giet er het mengsel met crème fraîche over.

  7. Bak gedurende 30 minuten in de oven op 180 °C.