Volkoren quiche met brie en spinazie
Volkoren quiche met brie en spinazie
Hulpmiddelen
Ingrediënten
250 g volkoren kruimeldeeggebakje
200 g spinazie
200 g crème fraîche
1 ui, in schijven gesneden
2 eieren
150 g brie in blokjes gesneden
zout en peper
1 eetlepel olijfolie
Stap voor stap
Plaats de StirAssist-menger in de kom, voeg de ui en olie toe.
Zet op de Stoven P1-functie en druk op Start om te beginnen koken.
Voeg de spinaziebladeren toe wanneer het signaal weerklinkt, en laat 2 minuten zweten in de resterende warmte.
Meng de crème fraîche met de eieren en kruid met zout en peper.
Bedek een bakvorm met het kruimeldeeg.
Bedek de bodem met de blokjes brie, de spinazie en giet er het mengsel met crème fraîche over.
Bak gedurende 30 minuten in de oven op 180 °C.