Skip the navigation

Wortelbladpesto

KitchenAid chef-kok

Gooi het bladgroen van wortels niet weg. Maak er een kruidige pesto van die perfect is om rauwe groenten of brood in te dippen.

carrottoppesto_thumbnail.jpg

Wortelbladpesto

KitchenAid chef-kok

Gooi het bladgroen van wortels niet weg. Maak er een kruidige pesto van die perfect is om rauwe groenten of brood in te dippen.

Hulpmiddelen

FoodProcessor
Voorbereiden
5min
Totaal
5min
Serveren
6
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk

Ingrediënten

70 g wortelblad

60 g walnoten

1 theelepel zout

1/2 theelepel gemalen komijn

30 g pecorinokaas

125 ml avocado-olie

Stap voor stap

  1. Doe het wortelblad, de walnoten, het zout, de komijn en de pecorinokaas in de kan van de draadloze hakmolen. Sluit het deksel en zet de snelheid op 2. Duw op de pulse/aan-knop tot het grofgehakt is.

  2. Voeg tijdens het mixen langzaam avocado-olie toe via de kleine vultrechter. Blijf mengen tot de pesto glad is.