Geroosterde brioche met pistachiospread
Geef de brioche een opkikkertje door hem licht te roosteren. Maak in de tussentijd een rijke spread van witte chocolade en pistachenoten.
Geroosterde brioche met pistachiospread
Geef de brioche een opkikkertje door hem licht te roosteren. Maak in de tussentijd een rijke spread van witte chocolade en pistachenoten.
Hulpmiddelen
Ingrediënten
120 g pistachenoten
75 g witte chocolade
1/4 theelepels zout
1/4 theelepels vanille-extract
6 sneetjes brioche, het brood hoeft niet vers te zijn
Stap voor stap
Doe pistachenoten, witte chocolade, zout en vanille-extract in een foodprocessor of blender. Meng tot een glad mengsel en schraap zo nodig de ingrediënten aan de zijkanten van de kan naar beneden, totdat een gladde pasta is ontstaan.
Zet de sneetjes brioche in de broodrooster, kies het gewenste bruiningsniveau en druk op de knop ROOSTEREN/ANNULEREN.
Smeer de pistachiospread over het warme brood. Bewaar de rest van de spread in een afsluitbare pot op kamertemperatuur.