Skip the navigation

Geroosterde brioche met pistachiospread

KitchenAid Chef

Geef de brioche een opkikkertje door hem licht te roosteren. Maak in de tussentijd een rijke spread van witte chocolade en pistachenoten.

Toasted Brioche with Pistachio Spread

Geroosterde brioche met pistachiospread

KitchenAid Chef

Geef de brioche een opkikkertje door hem licht te roosteren. Maak in de tussentijd een rijke spread van witte chocolade en pistachenoten.

Hulpmiddelen

Toaster
Voorbereiden
15min
Totaal
15min
Serveren
6
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk

Ingrediënten

120 g pistachenoten

75 g witte chocolade

1/4 theelepels zout

1/4 theelepels vanille-extract

6 sneetjes brioche, het brood hoeft niet vers te zijn

Stap voor stap

  1. Doe pistachenoten, witte chocolade, zout en vanille-extract in een foodprocessor of blender. Meng tot een glad mengsel en schraap zo nodig de ingrediënten aan de zijkanten van de kan naar beneden, totdat een gladde pasta is ontstaan.

  2. Zet de sneetjes brioche in de broodrooster, kies het gewenste bruiningsniveau en druk op de knop ROOSTEREN/ANNULEREN.

  3. Smeer de pistachiospread over het warme brood. Bewaar de rest van de spread in een afsluitbare pot op kamertemperatuur.

NOV24 - D2C BF PDP banner - General

BLACK FRIDAY Tot -30%

Hoog tijd om het in handen te krijgen met geweldige deals op onze hele website.