Frambozen appelcrumble
Deze frambozen-appelcrumble is een heerlijke traktatie.
Frambozen appelcrumble
Deze frambozen-appelcrumble is een heerlijke traktatie.
Hulpmiddelen
Ingrediënten
2 groene appels
60 g frambozen
25 g lichtbruine suiker
65 g bloem
50 g basterdsuiker
55 g boter
Stap voor stap
Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd de appels in blokjes. Doe de appels in een ovenschaal.
Voeg frambozen toe en strooi lichtbruine suiker over het fruit. Meng tot het fruit is bedekt met een laagje suiker.
Doe bloem, basterdsuiker en boter in de kom van een mixer/keukenrobot met platte menghaak.
Mix tot de boter goed is gemengd en er zich klonten beginnen te vormen in het beslag.
Strooi de kruimeltopping over het fruit.
Bak ongeveer 35 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C tot de kruimeltopping goudbruin is. Serveer met ijs of slagroom.